Balkezes Blog

Karácsonyi szállítási információ 2019.

2019.12.13 09:26
Admin
Admin
Karácsonyi szállítási információ 2019.

Idén is szeretnénk SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓval szolgálni neked, amennyiben karácsonyi ajándéknak szánod a www.balkezesgyerekek.hu oldalról rendelt termékeket:

Belföldön:
A Postán történő rendelésnél MPL 1 napos szállítással szállítunk, ami tapasztalatok alapján a befejezett megrendeléstől (azaz az átutalás, vagy a bankkártyás fizetés beérkezésétől) számított 1-2 munkanapon belül a címzetthez érkezik.

A GLS-el történő szállításnál az a tapasztalat, hogy az átutalás vagy bankkártyás fizetés beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül érkezik a csomag a megrendelőhöz.

A FoxPost automatába történő szállításnál az átutalás vagy a bankkártyás fizetés beérkezését követően mi azonnal összeállítjuk a csomagot és az automaták szabad kapacitásától függően el is indítjuk a csomagot. A tapasztalat az, hogy 2-3 munkanap, míg a csomag a megrendelő által választott automatába megérkezik.

Azonban karácsonytájt minden kicsit más, tehát a december 19-ig megrendelt és kifizetett termékek biztosan, a december 20-ig megrendelt és kifizetett termékek, pedig valószínű, hogy megérkeznek karácsonyig.

Kérjük ezeket az időpontokat vedd figyelembe a megrendeléseknél.

A személyes átvétel, a XV. kerületi átvételi helyszínünkön, ahol a már összekészített csomagot, lehet átvenni, melynek ellenértéke előzetesen átutalásra került vagy bankkártyával kifizetésre került.
– December 18.-a szerda 9-15 óráig

A személyes átvétel a XI. kerületi átvételi ponton, ahol a már összekészített csomagot, lehet átvenni, melynek ellenértéke előzetesen átutalásra került vagy bankkártyával kifizetésre került.
– December 13.-a péntek: 14-19 óráig
– December 20.-a péntek: 14-18 óráig

Külföldre (EU tagországba) történő rendelés esetén: 
a december 15-ig megrendelt és kifizetett termékek biztosan megérkeznek karácsonyig.

A karácsonyi rendelések mellé minden esetben 500 Ft értékű kedvezménykupont kaptok a balkezesgyerekek webáruházba.

Ajánlom figyelmedbe a különböző értékben vásárolható ajándékutalványt is.

Balkezesnek lenni menő!

Webáruház készítés