Balkezes Blog

Díjnyertes a Balkezesgyerekek.hu !

2018.07.14 14:07
Díjnyertes a Balkezesgyerekek.hu !

Az "Év Anyavállalata 2018" verseny 2. helyezését érte el a szakmai zsűri által, a Balkezesgyerekek.hu oldal

Íme a hivatalos fotó a díjkiosztóról.

A verseny több, mint 150 résztvevővel indult.  A díjkiosztóra a Vida Ágnes által jegyzett, Üzletanyu konferencia keretein belül került sor.  Erről egy rövid összefoglaló videó IDE KATTINTVA tekinthető meg.

Hogy miért jelentkeztem a versenyre és miért fontos ez a Balkezesgyerekek.hu, mint vállalkozás életében?

Sokat gondolkodtam, hogy egy speciális területtel foglalkozó vállalkozásnak érdemes-e részt vennie egy ilyen megmérettetésen. Végül az utolsó percben beadtam a pályázatot. Szerettem volna magának a témának és ezzel a vállalkozásnak is ismertséget szerezni, hogy a balkezességgel foglalkozni kell és érdemes odafigyelni magára a szemléletre is.

Hiszen balkezesnek lenni menő!

Számtalan pozitív tulajdonság, képesség tulajdonítható ennek. Sokan sajnos a mai napig a problémát látják ebben és pejoratíve közelítik meg a témát. Ezzel szemben a holisztikus gondolkodás, a téri tájékozódás, a képi gondolkodás napjainkban talán fontosabb, mint valaha. A jobb agyféltekés gondolkodás, a kreativitás, az érzelmi intelligencia és még sorolhatnám, olyan jellemzők, mely a technikai világban- amikor a kütyük nyomkodása dívik- segít megőrizni a humánusságot.

A verseny és a díj, megerősített abban a hitemben, hogy ez a terület, a balkezesek többet érdemelnek. Több odafigyelést, speciális támogatást, megfelelő használati tárgyakat a mindennapokhoz.

Köszönöm a lehetőséget Vida Ágnesnek, hogy részt vehettünk ezen a versenyen és köszönöm mindenkinek, aki támogatott abban, hogy idáig eljussak-eljusson a vállalkozás, mely sok éve még csak egy gondolat volt.

Ma már saját gyártású eszközöket árusítunk a WEBSHOPBAN és forgalmazunk speciális balkezes és írásfejlesztő termékeket. Oktatást, tanácsadást tartok. Igyekszem egy speciális szemléletet átadni.

Rengeteg feladat és megvalósítandó terv van még előttünk. Ez a díj egy állomás, mely bízom benne, hogy egy hosszú eredményekkel teli utazás kezdete.

A következő állomás 2018. augusztus 13.-a, a balkezesek világnapja alkalmából rendezendő eseményünk. Kísérjétek figyelemmel FACEBOOK oldalunkat az ezzel kapcsolatos további információt illetően.

Gratulálok minden résztvevőnek, mi tudjuk mit jelent az anyaság mellett felépíteni egy vállalkozást!

Rostáné Csillag Judit

Alapító-ügyvezető

 

Hírlevél feliratkozási lehetőség IDE KATTINTVA érhető el.

Instagram elérhetőség: www.instagram.com/balkezesgyerekek

YouTube csatornánk: www.youtube.com/balkezes gyerekek

Webáruház készítés