Balkezes óvodás csomag

Balkezes óvodás csomag
Balkezes óvodásoknak kezdő szett. Tartalma: 1.Antibakteriális gyurma: Antibakteriális könnyen formázható színes gyurma, 200 gr.-os kiszerelésben. 10különböző szín egy dobozban. Az antibakteriális - STOP BACTERIA - termékek meggátolják a termék felületén keletkező baktériumok kialakulását és szaporodását. Alkalmas a baktériumok terjedésének megelőzésére. Tárolás szárazon, 5-25 Celsius fokos hőmérsékleten. , 2. Balkezes 12 cm-es lekerekített végű olló (KUM): Kiváló német minőségű gyermek balkezes lekerekített végű olló óvodai, iskolai, művészeti és kézműves használatra vonzó színben. A rozsdamentes acél olló ergonomikus formázott puha markolattal rendelkezik a kényelmes használat érdekében. A vágási nyomás csavarral szabályozható.
, 3. Ceruzafogó nagy, háromszögletű: Háromszögletű, ergonomikus fogást biztosító nagy ceruzafogó, vékony ceruzákhoz. Kétfunkciós: radírként is használható. Foszfátmentes anyag. Vegyes színekben: neonzöld, neonsárga, narancssárga, korallpiros. Megjegyzés rovatban kérjük megjelölni, melyik színt szeretné.
, 4. Ragasztóstift háromszögletű 12gr: A tesa® ragasztóstiftjei ideális és tiszta megoldást nyújtanak a háztartásban és az irodában egyaránt.Oldószermentes ragasztó, gurulásgátlós kupak.A háromszög alakú kenőfej alkalmas a ragasztó felvitelére pont vagy vonal alakban, valaimnt ideális fogást biztosít gyerekek számára. 12 gr-os kiszerelés.
, 5. Yoropen színes ceruza: Különleges színes ceruza, mely 2,8 mm-es írásvastagságú B-s különböző színű hegyekkel van ellátva. Megkönnyíti az írást jobb-és balkezesek számára egyaránt. A Vi és a VQ széria ceruzái a kényelmesebb és természetes íráshoz lettek tervezve. A ceruzatest nem mérgező műanyag, újratölthető nem mérgező hegy, védőszerkezet az ujjsérülések elkerülésére. Kényelmes ceruzafogás, a nyugodt-problémamentes íráshoz. Ergonomikus kivitelezés a kényelmesebb írásért. Radíros kupak, mely megfelel az SGS biztonsági követelményeknek. A. Ujjvédelem Az írófej más szögben való elhelyezkedése, kényelmes írást biztosít. Ez az ujjtámasz ellazítja a használó ujjait, valamint megakadályozza, hogy az ujjak a ceruza hegyéhez csússzanak. Nem szükséges rányomni a papírra, enélkül is szép írást eredményez. Így -a kis nyomatéknak köszönhetően- kíméli a felhasználó kezét, gerincét. B. Állítható ceruzafogó A háromszög alakú gumi ceruzafogó rész elforgatható, attól függően, hogy jobb-vagy balkezes a felhasználó. A balkezesek egyszerűen balra forgatják, így az ujjaknak még kényelmesebb elhelyezkedés alakítható ki. A jobbkezesek ennek megfelelően jobbra tudják forgatni. C. Látómező Jobban látod, mit írsz. A ceruza szöge biztosítja, hogy az ujjak ne akadályozzák a látómezőt. A Yoropent támogatják az oktatási szakemberek, orvosok, szemészek, terapeuták, a nemzetközi média, és ezek a szakértők a Yoropen-t értékes termékként tartják számon. Világszerte díjnyertes termék. Egyre több elégedett felhasználó. 1. Elképesztő. A Yoropen-vel való írás a rossz íróhelyzetet kijavítja, még akkor is, ha egy évek óta berögzült szokásról van szó. A Yoropen használatával azonnal észrevehető az írásbeli javulás. 2. Mindenki számára alkalmas. A Yoropen-t bármely korosztály használhatja, akármilyen írási nehézséggel küzd. A bal és a jobbkezesek írását is támogatja. 3. Könnyebbé teszi az írást. Az első vonástól kezdve több ezer szóig, a Yoropen segítségével mindig könnyű és kényelmes lesz az írás. 4. Forradalmi tervezés. A Yoropen univerzális tervezési koncepciót alkalmaz, mely lehetővé teszi mindenki mindenki számára, hogy teljes mértékben kihasználja a funkcióit és előnyeit. A Yoropen számos nemzetközi díjat kapott a találmányhoz és a tervezéshez, így a legnagyobb vevői elégedettséget biztosítja a felhasználó számára. Japán minőség.
, 6. Yoropen mini ceruza csomag 2B-s vastag hegyű: "Yoropen grafitceruza csomag, mely 3 éves kortól ajánlott. 2 darab speciális grafitceruzát tartalmaz, melyek közül az egyik kívül kék a másik kívül lila színű. Különleges ceruza, mely 2,8 mm-es írásvastagságú B-s grafit hegyekkel van ellátva. Ideális kisgyermekek számára. Segítségével könnyen elsajátítható a helyes ceruzafogás. Megkönnyíti az írást jobb-és balkezesek számára egyaránt. A Vi és a VQ széria ceruzái a kényelmesebb és természetes íráshoz lettek tervezve. A ceruzatest nem mérgező műanyag, újratölthető nem mérgező grafithegy, védőszerkezet az ujjsérülések elkerülésére. Kényelmes ceruzafogás, a nyugodt-problémamentes rajzoláshoz. Ergonomikus kivitelezés a kényelmesebb írásért. Radíros kupak, mely megfelel az SGS biztonsági követelményeknek. A. Ujjvédelem Az írófej más szögben való elhelyezkedése, kényelmes írást biztosít. Ez az ujjtámasz ellazítja a használó ujjait, valamint megakadályozza, hogy az ujjak a ceruza hegyéhez csússzanak. Nem szükséges rányomni a papírra, enélkül is szép írást eredményez. Így -a kis nyomatéknak köszönhetően- kíméli a felhasználó kezét, gerincét. B. Állítható ceruzafogó A háromszög alakú gumi ceruzafogó rész elforgatható, attól függően, hogy jobb-vagy balkezes a felhasználó. A balkezesek egyszerűen balra forgatják, így az ujjaknak még kényelmesebb elhelyezkedés alakítható ki. A jobbkezesek ennek megfelelően jobbra tudják forgatni. C. Látómező Jobban látod, mit írsz. A ceruza szöge biztosítja, hogy az ujjak ne akadályozzák a látómezőt. A Yoropent támogatják az oktatási szakemberek, orvosok, szemészek, terapeuták, a nemzetközi média, és ezek a szakértők a Yoropen-t értékes termékként tartják számon. Világszerte díjnyertes termék. Egyre több elégedett felhasználó. 1. Elképesztő. A Yoropen-vel való írás a rossz íróhelyzetet kijavítja, még akkor is, ha egy évek óta berögzült szokásról van szó. A Yoropen használatával azonnal észrevehető az írásbeli javulás. 2. Mindenki számára alkalmas. A Yoropen-t bármely korosztály használhatja, akármilyen írási nehézséggel küzd. A bal és a jobbkezesek írását is támogatja. 3. Könnyebbé teszi az írást. Az első vonástól kezdve több ezer szóig, a Yoropen segítségével mindig könnyű és kényelmes lesz az írás. 4. Forradalmi tervezés. A Yoropen univerzális tervezési koncepciót alkalmaz, mely lehetővé teszi mindenki mindenki számára, hogy teljes mértékben kihasználja a funkcióit és előnyeit. A Yoropen számos nemzetközi díjat kapott a találmányhoz és a tervezéshez, így a legnagyobb vevői elégedettséget biztosítja a felhasználó számára. Japán minőség.
, 7. Zsírkréta készlet, festhető vastag háromszögletű 12db-os: , 8. Zsírkréta csepp alakú sárga színű: Csepp alakú ragyogó színű zsírkréta, mely átmenetet képez a marokfogás és az első ceruzafogás között. 3 éves kortól jobb-és balkezesek számára egyaránt ajánlott. Használat közben a kis kezek tiszták maradnak. Könnyen radírozható. Faber-Castell.
9 300 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
BOCS8
Tömeg
470 g/db
Webáruház készítés